Olet täällä

Kaikkien perheiden adoptiopäivä 20.5.

Tervetuloa Kaikkien perheiden adoptiopäivään lauantaina 20. toukokuuta! Tänä vuonna juhlimme Adoptioperheet ry:n 20-vuotista taivalta ja vietämme tapahtumarikasta juhlavuotta. Osana juhlavuotta järjestämme Kaikkien perheiden adoptiopäivän Helsingissä, Reippailuhalli Huimalan tiloissa 20.5. kello 10-13.


Ohjelma
Kaikkien perheiden adoptiopäivään tulee puhujaksi positiivisen pedagogiikan kärkinimi, erityisopettaja ja kouluttaja Kaisa Vuorinen. Vuorisen Huomaa hyvä lapsessa! –asiantuntijaluennolla klo 10.30-11.30 kerrotaan, mitä tarkoitetaan luonteenvahvuuksilla, miten lapsen vahvuudet voi tunnistaa ja kuinka hyvän huomaamisesta saa voimaa lapsiperheen arkeen. Luennon ajaksi järjestämme alle 5-vuotiaille lastenhoidon tarvittaessa.

Eri-ikäisille lapsille on tarjolla monipuolista tekemistä muun muassa temppuradan, trampoliinien ja vauhtiautojen muodossa. Hurjempaa menoa hieman vanhemmille lapsille ja nuorille puolestaan tarjoaa Kiipeilykulma, josta löydät muun muassa köysiseikkailun, liitoradan ja vapaapudotuksen. Huimalan tarjoamista aktiviteeteista löydät lisää tietoa Huimalan nettisivuilta.

Tapahtuman liput ovat voimassa koko päivän, eli Huimalaan voi jäädä tilaisuuden päättymisen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluaa. 

 

Liput
Liput Perhepäivään maksavat mm. iästä, pituudesta ja hurjapäisyydestä riippuen 0-35 euroa. Kaikkiin lippuihin sisältyy kahvi- ja voileipätarjoilu (lapsille mehu ja voileipä). Voit lukea lisää eri lipputyypeistä täältä ja ostaa lippusi Holvi-verkkokaupastamme.

Huomaathan, että Adoptioperheet ry:n vapaaehtoiset saavat pääsylipun edullisemmin! Lisäksi isovanhemmat pääsevät reippailualueille maksutta. Isovanhemmat pääsevät ilmaislipulla myös luennolle siinä tapauksessa, että luentosalissa on tilaa. Lippuja on saatavilla rajallisesti, joten kannattaa toimia nopeasti! Verkkokauppa sulkeutuu viimeistään 19.5.2017.

 

Majoitus
Harkitsetko tapahtumaan tulemista kauempaa Suomesta? Voit varata tapahtumaa varten hotellimajoituksen nyt edullisemmin tietyistä hotelleista! 

Break Sokos Hotel Flamingoon ja Radisson Blu Seaside -hotelliin on varattu 10 huoneen kiintiöt Adoptioperheet ry:n jäsenille. Saat huoneen alla olevin hinnoin mainitsemalla varausta tehdessäsi kiintiötunnuksen ”Adoptioperheet”. Lue majoitusvaihtoehdoista lisää täältä.

 

Lastenhoito
Huomaathan, että tapahtuman aikana lapset liikkuvat Huimalassa vanhempiensa vastuulla. Luennon ajaksi (klo 10.30-11.30) järjestämme kuitenkin alle 5-vuotiaille lapsille lastenhoidon. 

Ilmoitathan lastenhoidon tarpeesta viimeistään keskiviikkona 10.5. sähköpostiin mimmi.monkkonen(at)adoptioperheet.fi. Kerro lapsen etunimi, ikä ja mahdolliset muut asiat, jotka lastenhoitajien olisi hyvä tietää.

 

Sijainti
Huimala sijaitsee Vihdintien varrella, kivenheiton päässä Kehä I:stä pohjoiseen Kauppakeskus Ristikon kolmannessa kerroksessa. Helsingin keskustan suunnasta tullessasi käänny Vihdintieltä vasemmalle Kehä I:n jälkeen seuraavasta valo-ohjatusta risteyksestä, Lidlin ja Hesburgerin välistä. Jos tulet pohjoisesta, risteys on Malminkartanon liittymän jälkeen oikealle.Käännyttyäsi näet Kauppakeskus Ristikon suoraan edessäsi. Eniten pysäköintipaikkoja on kauppakeskuksen takana, eli käänny T-risteyksestä vasemmalle ja heti talon kulmalta oikealle, Ajomiehentielle. Huimalan tarkka osoite on Ajomiehentie 1 3090.

Huimalaan on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla liikennevälineillä. Bussit 45, 332, 322, 321, 345 ja 355 pysähtyvät Huimalan edessä.

 

Vakuutus
Adoptioperheet ry kattaa vakuutuksen tapahtuman ajan. Vakuutus ei kata yli 70-vuotiaita.

 

Lisätietoa
Onko sinulla kysymyksiä? Lisätietoja tapahtumasta saat koordinaattori Hannalta (hanna-kaisa.virtanen (at) adoptioperheet.fi) tai viestintä- ja järjestösihteeri Veeralta (veera.adolfsen (at) adoptioperheet.fi). 

Tapahtuman löydät myös Facebookista!