Olet täällä

Odottajien kirjoituksia

Juuri nyt etsimme uusia kolumnisteja, sillä sekä kotimaan että kansainvälinen odottajamme ovat saaneet lapsen kotiin! Onnittelut Maijalle ja Samille!
Mikäli kirjoittaminen tuntuu sinusta luontevalta tavalta jakaa ajatuksiasi omalta adoptiopolultasi, ota yhtettä toimistupäällikkööme Päivi Suutariin. paivi.suutari (at) adoptioperheet.fi . Juttusi julkaistaan sekä jäsenlehdessämme että verkossa.
Adoptio-odottajat löytävät samaistumisen kohteita sekä kotimaan että kansainvälisen adoption odottajan jutuista! 

Kotimaan odottajan kirjoituksia

Maija: Onnellinen lopputulos (4/2017),  Kielletyt tunteet (3/2017), Yhdessä ja erikseen (2/2017), Odottajana maailmalla (NETTI), Elämänlankoja kutoessa (4/2016), Välietappina uusi koti (NETTI), Aamukahvi termosmukissa (2/16) Tavallinen suomalainen perhe (NETTI), Lenkkeillen kohti vanhemmuutta (4/15), Sängyn paikkaa miettiessä (NETTI)

Heidi: Vauvahurmoksessa (3/15) , Vuosien matka vanhemmuuteen (4/14) ,  Rajapyykkejä odotuksessa (NETTI) ,   Valoa kohti (1/14) , Pitkä taival odotukseen (3/13)

Kansainvälisen odottajan kirjoituksia

SamiMeitä on nyt neljä (NETTI), Arki antaa, arki ottaa - rakkaus voittaa (NETTI), Maailman lapset - Niños del Mundo (1/2017) Älä korjaa sitä, jos se ei ole rikki (3/16), Kaikista suurin on rakkaus (NETTI), Olet mitä näet (1/16) , Hyvinvointi koostuu pienistä palasista (NETTI), Kun kolmesta tulee neljä (2/15) , Noin tuhat isänpäivää myöhemmin (NETTI) , Adoptiovanhemmat synnytysvalmennuksessa (3/14) ,  Globalisaatiota kauneimmillaan (NETTI)

MimuPikkuveli tuli kotiin (2/14) , Supistuksia (NETTI) , Vastarannan odottaja (4/13) , Onhan kännykässä virtaa (NETTI) , Tervetuloa arkeemme (2/13) , Yhteinen odotus (1/13) , Sisarusta odottaessa (3/12)