Olet täällä

Seksuaalineuvojan vastaanotto adoptiovanhemmille ja -odottajille

Tervetuloa seksuaalineuvojan vastaanotolle! Hyriassa seksuaalineuvojaksi opiskeleva Piritta Timonen tarjoaa osana opintojaan maksutonta seksuaalineuvontaa adoptiovanhemmille ja -odottajille yhteistyössä Adoptioperheet ry:n kanssa. Kyseessä on Timosen opintoihin kuuluva asiakastyön harjoittelu. 

Seksuaalineuvojan vastaanotolle voi tulla keskustelemaan ehdottoman luottamuksellisesti vaikkapa läheisyydestä, lämmöstä, rakkaudesta, sukupuolen tai seksuaalisuuden suuntautumisen moninaisuudesta, seksistä, parisuhteesta tai parisuhteettomuudesta sekä vanhemmuudesta, lapsettomuuskokemuksesta tai odotusajasta! Opiskeluharjoitteluna tehty seksuaalineuvonta on ilmaista. Neuvonta voi tapahtua Kotolassa, Skypen välityksellä tai kotikäynneillä pääkaupunkiseudulla tai Kuopion alueella. 

Syksylle on suunnitteilla myöskin aiheeseen liittyviä ryhmiä. Olemme pohtineet muun muassa äitien ryhmää, odottavien pariskuntien ryhmää tai vaikkapa yksin adoptoivien ryhmää. Kaikki on mahdollista, ja tavoitteena on täyttää adopiovanhempien ja -odottajien tarpeita. Millainen ryhmä sinua kiinnostaisi? Piritta ottaa mielellään vastaan toiveita!

Pirittaan voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: ptseksuaalineuvonta (at) gmail.com. Voit varata ajan tapaamiseen tai ehdottaa sinua kiinnostavaa ryhmää syksylle.