Olet täällä

Tiedotteet/uutiset

12.3.2018
#Adoptionilo -kampanja ma 12.3. - su 18.3.2018

Tällä viikolla nostetaan esiin adoptioon liittyvää iloa tunnisteella #adoptionilo sosiaalisen median kanavissa!
Liity mukaan Facebook-kampanjaan niin näet, mikä tuottaa iloa muissa adoptioperheissä!
Osallistua voit monella tavalla, katso esimerkkejä sivultamme Adoptionilo (tai ruotsiksi Adoptionsglädje)!

8.3.2018
Ryhmänvetäjien etsintäkuulutus!

Oletko liikunnallinen, osaat ohjata ja pidät ihanista lapsista? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Eiköhän perusteta yhdessä adoptoitujen lasten ikioma liikuntakerho!

Useat jäsenemme ovat toivoneet pääkaupunkiseudulle alakouluikäisten lasten ikiomaa liikuntakerhoa. Kerhon kesto voi olla yhden tunnin ja liikkua voisi vaikka kerran kuukaudessa. Liikunta voi olla esimerkiksi polttopalloa, sählyä, tanssia tai vaikka jalkapalloa. Voisiko juuri sinua kiinnostaa ryhmänvetäminen tai tiedätkö jonkun, kenet voisit ilmiantaa? Suosittelemme myös aina, että ryhmällä olisi kaksi vetäjää! Jos et asu pääkaupunkiseudulla ja kiinnostuit, niin ota myös yhteyttä. Tällaista toimintaa kaivattaisiin varmasti monille muillekin paikkakunnille!

Me tuemme parhaamme mukaan ryhmän perustamisessa!

Yhteys vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin:

hanna-kaisa.virtanen (at) adoptioperheet.fi / 045 1869300

15.2.2018
Uusimme ilmeemme!

Uuden tunnuksen takana on Syyskuu Graphic Design. Pyysimme tunnusta, joka toisi esiin adoption monia näkökulmia ja osapuolia, ja mielestämme Petra tavoitti ajatuksen hienosti!
Myös verkkosivumme uusitaan paitsi ilmeeltään myös rakenteeltaan kevään aikana! Kiitos kaikille palautetta meille antaneille!

4.2.2018
Mentorihankkeen aloitus etenee

Saimme mentorihankkeen suunnittelijan tehtävään 33 hakemusta. Kiitos mielenkiinnosta! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viikon 6 aikana.

Työelämästäkin tutussa mentoroinnissa on kyse menetelmästä, jossa kokemuksia, tietoa ja osaamista vaihtuu mentorin ja aktorin (mentoroitava) välillä. Kokenut mentori neuvoo, tukee ja edistää aktorin tavoitteita kahdenkeskisessä vuorovaikutussuhteessa. Suhde perustuu avoimuuteen, molemminpuoliseen luottamukseen ja tasa-arvoisuuteen. (lähde Wikipedia)

Jos olet kiinnostunut mentoriksi ryhtymisestä, ole kuulolla loppukeväästä. Tiedotamme hankkeen etenemisestä nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Olethan sekä tykännyt että painanut seuraa-nappia Facebook-sivuillamme sekä tilannut kuukausittain sähköpostiisi lähetettävän uutiskirjeemme? Näin pysyt parhaiten kartalla sekä mentorihankkeesta että muusta toiminnastamme.

2.2.2018
Ryhmänvetäjien koulutus Jyväskylässä lauantaina 5.5.

Ryhmänvetäjien tämän vuoden koulutus järjestetään  5.5. klo 12-15 Jyväskylässä, Matarassa (Matarankatu 6A1). Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki vanhat ja uudet ryhmänvetäjät sekä ryhmänvetäjyydestä kiinnostuneet. Koulutuksen jälkeen mennään porukalla syömään! Koulutukseen voi osallistua myös Skype-yhteydellä. Ilmoittaudu täältä!

19.1.2018
Mentorihankkeeseen etsitään suunnittelijaa

Adoptioperheet ry on käynnistämässä kolmevuotista hanketta, jonka aikana kehitetään koulutusmalli ja vapaaehtoisten mentoreiden valtakunnallinen verkosto. Nyt hankkeeseen haetaan suunnittelijaa, joka innostuu järjestötyöstä, uuden kehittämisestä, vapaaehtoisten kanssa työskentelystä ja kouluttamisesta.

Voimme tarjota sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan adoptiokentällä sekä innostuvan työyhteisön, jossa jaamme sekä haasteet että onnistumiset. Odotamme hakemustasi 2.2. mennessä.

Rekrytointi-ilmoitus
Lisää mentorihankkeesta

15.1.2018
Miten parantaisimme verkkosivujamme?

Meillä on monta eri kohderyhmää, joita haluamme palvella tarjoamalla mahdollisimman selkeää tietoa adoptiosta ja siihen liittyvistä teemoista. 
Otamme opiksemme antamastasi palautteesta, ja teemme tulevista kotisivuistamme paremmin jäsennellyt!

Tässä linkki verkkokyselyyn, jonka yhteydessä voit jättää myös yhteystietosi, mikäli olet käytettävissä myös syventävään puhelinhaastatteluun. Etsimme 10 haastateltavaa, jotka edustavat mahdollisimman erilaisia käyttäjiä. Teknistä tietämystä tai kokemusta verkkoprojekteista ei tarvita, juuri sinun oma kokemuksesi sujuvuudesta ja tiedon löytymisestä on meille arvokas!! Haastatteluun osallistujille annamme kiitokseksi elokuvaliput. 

11.1.2018
Adoptivfamiljer rf och Adopterade Finland rf har sammansmältat

I årskiftet har Adoptivfamiljer rf och Adopterade Finland rf gått ihop så, att vi är härav en förening. Det betyder att vår förmåga att möta och stöda vuxna adopterade kommer att styrka märkbart. Vår verksamhet kommer även att vara ännu mer landsomfattande.

Tervetuloa mukaan Adopterade Finland -yhdistyksen jäsenet! Aikuisten adoptoitujen yhdistyksen yhteensulautuminen Adoptioperheisiin vahvistaa kokemusasiantuntijuuttamme adoptoituna olemisen osalta. Se vahvistaa myös yhdistyksen valtakunnallista, erilaisiin tarpeisiin vastaavaa toimintaa sekä ruotsinkielisten jäsentemme mahdollisuutta käyttää omaa äidinkieltään vertaistoiminnassa.

22.12.2017
Valviran adoptiokoulutus 25.1.2018

Valviran adoptiolautakunta järjestää adoptioaiheisen koulutuksen torstaina 25.1.2018 klo 9.00–16.00 Säätytalolla (Snellmaninkatu 9–11, Helsinki). Maksuttoman koulutuksen ohjelma ja ilmoittautumistiedot liitteessä.

      

                                         

 

8.12.2017
Kutsu Adoptioperheet ry:n syyskokoukseen 16.12.2017

Adoptioperheet ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 16.12.2017 yhdistyksen toimitiloissa Helsingissä, Yrjönkatu 29 A 1, kello 11-13.
Kokouksessa annetaan puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan katsaus nykytilanteesta, valitaan yhdistykselle hallitus ja puheenjohtaja vuodelle 2018, sekä päätetään ensi vuoden toiminnan linjat ja jäsenmaksun suuruus.

Täydellinen esityslista on luettavissa täältä. Muut liitteet on saatavissa pyydettäessä toiminnajohtajalta. 

Lämpimästi tervetuloa päättämään yhteisistä asioistamme!

yhdistyksen hallituksen puolesta, Anu Uhtio, Adoptioperheet ry:n toiminnanjohtaja

Sivut

Tilaa syöte Tiedotteet/uutiset