Liityn nuorisojäseneksi!

NUORISOJÄSENYYS 5 €
13-29 -vuotiaille adoptoiduille

  • saat kuukausittaisen Whatsapp-tiedotteen
  • alennusta tapahtumista

Nuorisojäsenenä saat monenlaisia jäsenetuja ja pääset osallistumaan edullisemmin toimintaan sekä toimimaan halutessasi vapaaehtoisena. Kurkkaa lisää tietoa nuorisojäsenten eduista täältä!

Vuoden 2020 nuorisojäsenkampanjassa jokainen kuluvana vuonna liittynyt nuorisojäsen saa itselleen, muiden jäsenetujen lisäksi, yhden (1) Finnkinon elokuvalipun. Kampanjassa myös jokaisesta liittyneestä nuorisojäsenestä suosittelija kuittaa itselleen yhden (1) Finnkinon elokuvalipun. Suosittelemalla nuorisojäsenyyttä voit siis ansaita useita elokuvalippuja! Suosittelijan täytyy olla täys-, kannatus- tai nuorisojäsen ja liittyvä nuorisojäsen kirjoittaa liittymislomakkeeseen suosittelijan nimen. Liity ja mainosta nuorisojäsenyyttämme ja lähde sen jälkeen vaikka porukalla leffaan!

Mukavaa, että tulet mukaan!
Seuraavat tiedot ovat pakollisia henkilötietoja, jotta voimme pitää yllä yhdistyslain mukaista jäsenrekisteriä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksella ja huolella. Käyttämämme palveluntuottajat ovat sitoutuneet myös asetuksen mukaiseen tietojen käsittelyyn. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille.

Katso tietoa jäsenrekisterin ylläpitämisestä https://www.yhdistystori.fi/2018/05/24/koonti-tietosuoja-asetuksesta-yhdistyksille/

Adoptioperheet ry:n tietosuojaseloste

X