Verksamhet

Medlemmarnas erfarenheter och expertis är föreningens viktigaste resurs

Ibland kan det kännas lättare att dela med sig av sina tankar och känslor med någon som har liknande erfarenheter. Många upplever att endast en person som är eller har varit i samma situation kan förstå hur det känns att vänta på sitt barn i många år, söka fram information om sin egen bakgrund eller fundera på sitt ursprung.  Kom med i vår verksamhet och dela erfarenheter, tankar och känslor samtidig som du får kunskap och handlingsmodeller att lösa olika situationer i vardagen.

Föreningen erbjuder stöd, handledning samt landsomfattande kamratstödsverksamhet. Vi arrangerar medlemsträffar, utbildningstillfällen, föreläsningar samt andra evenemang året om. Även lägerverksamhet för barn, unga och vuxna erbjudes samt stödsemestrar för familjer. Våra frivilliga ordnar även ungdomsverksamhet, kamratstöd- och ursprungslandinriktade träffar för adopterade och adoptivfamiljer, kamratstöd på nätet samt söndagsbruncher med varierande tematik och målgrupp. Vi utger även en medlemstidning fyra gånger om året.

I vår evenemangskalender och på vår Facebooksida hittar du information om var och när träffar samt övriga evenemang arrangeras. Du är varmt välkommen att delta i verksamheten! Observera att det är förmånligare att delta i verksamheten som registrerad medlem. Du är även varmt välkommen att ställa upp som frivillig i vilken verksamhetsform du själv önskar och får stöd samt regelbunden utbildning av oss inför uppgiften. Tipsa oss också gärna om hur du som frivillig skulle bredda eller utveckla vår verksamhet.

X