Gangesin tytär

6,00 10,00 

Asha Miró (suom. Sari Selander)

Alkuteos La filla del Ganges/Les due cares de la lluna

Asha Miró syntyi vuonna 1967 Intiassa, josta hänet adoptoitiin Espanjaan 6-vuotiaana. Gangesin tyttäressä Asha palaa kahdesti aikuisena Intiaan etsimään juuriaan ja tutustumaan synnyinmaansa kulttuuriin, elämään ja ihmisiin.

Ensimmäisellä matkallaan hän vierailee kahdessa nunnien johtamassa orpokodissa, joissa asui lapsena. Hän haluaa löytää biologiset vanhempansa ja saada selville, miksi nämä hylkäsivät hänet.

Intian-matkan ja menneisyyteen suuntautuvan löytöretken kuvaukseen nivoutuvat lapsen muistot sekä katkelmat espanjalaisen adoptioäidin päiväkirjasta, jossa kerrotaan tytön sopeutumisesta Espanjaan.

Toisella matkalla jännitys tiivistyy, kun menneisyyden mysteerit alkavat toden teolla paljastua. Asha tapaa biologisen sisarensa, joka on häntä vanhempi ja myös nimeltään Asha. Espanjaan adoptoitu Asha pohtii, millaista hänen elämänsä olisi ollut, jos häntä ei olisikaan adoptoitu ja hän olisi elänyt Intiassa. Kertomus on liikuttava ja kaikkine käänteineen suorastaan uskomaton.

Espanjassa kirjaa on myyty 150 000 kappaletta. Asha Miró on saanut kirjastaan valtavasti myönteistä huomiota. Adoptiovanhemmat ovat pitäneet kirjaa ja Ashan kertomusta valtavan positiivisena kokemuksena, joka osoittaa, että vanhemmankin lapsen adoptio voi onnistua loistavasti. Kirja on ollut tärkeä myös muille adoptoiduille, jotka ovat löytäneet Ashan tuntemuksista paljon tuttua.

260 s., (kovakantinen) sisältää kuvaliitteen
240 s., (pehmeäkantinen), ei kuvaliitettä
ISBN: 952-471-509-0
Like Kustannus, 2005

Poista
Tuotetunnus (SKU): 3 Osasto:

Lisätiedot

Hinta

10 € (ei-jäsen), 6 € (jäsen)