Maatapaamiset

Täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävät maatapaamiset kokoavat yhteen perheitä, odottajia ja adoptoituja aina tietystä adoptiomaasta. Vertaistukea, rentoa yhdessä oloa, luentoja ja perheiden sekä lasten ja nuorten ilonpitoa. Kannattaa osallistua!

Ihana viikonloppu, paljon verkostoitumista ja hyviä keskusteluja. Lapset pääsivät tapaamaan muita adoptoituja monenlaisen hauskan ohjelman ohessa. Vertaisuutta parhaimmillaan!

Pääosin maatapaamiset järjestetään kesäaikaan tai alkusyksystä yhden viikonlopun mittaisina. Tapaamisissa tärkeintä on toisten perheiden tapaaminen, leppoisa yhdessä oleminen, tiedon jakaminen, keskustelut ja kansainvälisesti adoptoitujen syntymäkulttuurin vahvistaminen.

Pidämme tapaamisia erittäin tärkeänä vertaistuen muotona ja haluamme siksi tukea ja kannustaa niiden järjestämistä!

Maatapaamiset 2024

 • Kotimaatapaaminen, Vierumäki Country Club Hotel 26.-28.4. Lisätietoa ja ilmoittautumiset 30.1. mennessä tästä linkistä.
 • Thaimaa, Holiday Club Saimaa 17.-19.5.
 • Bulgaria, Porvoo 8.6. Ilmoittautumiset: riikkakoivu(ät)gmail.com
 • Filippiinit, Tampere 12.-14.7. Lisätietoa tästä linkistä.
 • Kiina, Sport & Spa Hotel Vesileppis, Leppävirta 26.-28.7.
 • Intia, Vierumäki Country Club Hotel 26.-28.7. Lisätietoa tästä linkistä.
 • Etelä-Afrikka, Kuortaneen urheiluopisto 9.-11.8. Lisätietoa tästä linkistä.

Lista päivittyy!

Maatapaamisten järjestäjäporukka vaihtuu tyypillisesti vuosittain. Mikäli sinä mietit mukaan lähtemistä, ei tarvitse arkailla – yleensä edellinen porukka neuvoo ja meiltä toimistolta saat perehdytystä, neuvoja ja tukea!

Esimerkiksi olemme koonneet oppaan maatapaamisten järjestäjille, josta löydät hyödyllisiä vinkkejä tapaamisen järjestämiseen oli kyse järjestäjäporukan kokoamisesta, viestinnästä, talouden pyörittämisestä, ilmoittautumisten keräämisestä tai melkein mistä tahansa tapahtuman tekemiseen liittyvästä. Löydät oppaan täältä!

 • Altti Rannikko
  Altti Rannikko Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija

  Yhteyshenkilö adoptiovanhempien ja -odottajien sekä vapaaehtoistoiminnan osalta
  045 186 9300

X