Marsträff

Årlig Marsträff den 25 mars 2023 i Helsingfors

Välkommen till årets marsträff 25.3.2023! Dagens tema är ”alla har rätt att känna till sitt ursprung”.

Träffen ordnas på Adoptivfamiljers kontor i Helsingfors Kampen (Kalevagatan 16, 00100 Helsingfors, 5. våning) på svenska. Om du inte kan komma till träffen är det möjligt att delta i föreläsningen och den efterföljande diskussionen via Zoom.

Tröskeln är låg, kom precis som du är och träffa andra adopterade, delta i intressanta program och ha kul tillsammans!

Kolla också på andra kamratstöd aktiviteter för vuxna adopterade (på finska)!

”Det är underbart att kunna träffa andra adopterade och diskutera olika teman och att jag kan identifiera mig med dem.” -Adopterad

Mer info

Årets tema är ”Alla har rätt att känna till sitt ursprung”. Första föreläsaren är psykolog Martina Salvén-Bodin som föreläser om ”Barns rätt till ursprung – varför rötterna har en betydelse”. Även arbetare från Rädda Barnen och Interpedia kommer för att prata om eftertjänster och stödet efter adoption. Även kamratstöd, samtal och god mat.

Kom med och delta eller bara lyssna. Evenemanget är avgiftsfritt, på svenska och alla adopterade är varmt välkomna med!

När du anmäler dig till träffen meddela också om du vill delta i middagen på samma kväll så kan vi ta hänsyn till det när vi bokar bord. Vänligen meddela också om du endast deltar på distans föreläsninger.

Anmälningar senast 19.3 här!

För att komma med i AF Facebookgruppen (osynlig) för vuxna adopterade på svenska, kontakta Sabina på Facebook eller via e-post sabina.soderlundmyllyharju (at) gmail.com.

Preliminärt program

11:00

Välkommen

11:30

Martina Salvén-Bodin: Barns rätt till ursprung – varför rötterna har en betydelse – Föreläsning + diskussion / uppgifter

13:30

Paus

14:00

Rädda Barnen & Interpedia: Eftertjänster info + frågestund

15:00

Paus

15:15

Diskussion: Ett framtida adoptionscentrum?

16:15

Avslutning och efterhäng

17:00

Middag på restaurang

X