Olet täällä

Sunnuntaibrunssit

Kaikille avoimet Sunnuntaibrunssit kokoavat nimensä mukaisesti ihmiset rennon brunssin ääreen kuulemaan ja keskustelemaan tietystä teemasta. Brunssit järjestetään yhdistyksen toimistolla Helsingissä, mutta niille voi osallistua myös etänä maksuttoman Skype-palvelun kautta. Mukana tilaisuuksissa on aina keskustelua herättelemässä kokemusasiantuntija, minkä lisäksi teemaa käsitellään yhteisen keskustelun ja osallistujien kysymysten kautta. Tervetuloa!

Kevään 2018 Sunnuntaibrunssit:

Murrosikä ja itsenäistyminen
11.03. kello 11-14
Brunssin alustajana toimii adoptiokuraattori Anja Wikstedt. Brunssilla käsitellään nuorten murrosikää sekä heidän itsenäistymistään. Miten tukea nuorta, ja miten auttaa itseään jaksamaan?  Brunssille voi osallistua sekä kansainvälisestä että kotimaan adoptiosta kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen on päättynyt, vapaista paikoista voit olla yhteydessä koordinaattoriin (hanna-kaisa.virtanen(at)adoptioperheet.fi/ 045 1869300).


Mikä ihmeen Sunnuntaibrunssi?

Suosittuja Sunnuntaibrunsseja on järjestetty yhdistyksen toimistolla jo usean vuoden ajan ja ne noudattavat toimivaksi todettua kaavaa: aluksi nautitaan yhdessä klo 11 - 12 nyyttäripöydän antimista, sitten lapset siirtyvät lastenhoitajien huomaan ja aikuiset pääsevät syventymään teemaan klo 12 - 14 kokemusasiantuntijoiden alustuksella sekä keskustellen. Kaksi tuntia hujahtaa yleensä hetkessä! Paikkana on Adoptioperheet ry:n toimisto Kotola, Yrjönkatu 29 A, Helsinki. Brunsseille voi myös osallistua maksutta Skypen välityksellä. 

Osallistumismaksu yksittäiselle brunssille on yhdistyksen jäsenille 10€/aikuinen ja 5€/lapsi ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Ei-jäsenille osallistuminen maksaa 15 €/aikuinen ja 10 €/lapsi. Ilmoitathan aina erikseen ilmoittautumislomakkeella, mikäli tarvitset lastenhoitoa tapahtuman aikana, sillä lapset eivät voi osallistua aikuisille tarkoitettuihin teema-alustuksiin.

Järjestämme myös nuorille Sunnuntaibrunsseja. Tapahtumat ovat heille ilmaisia. 

Lisätietoja saat laittamalla viestin osoitteeseen toimisto (ät) adoptioperheet.fi tai soittamalla toimiston numeroon (09) 8603 8603. Voit myös jättää meille toiveita brunssiteemoista tällä lomakkeella. Tervetuloa Sunnuntaibrunsseille!


Säilytämme ilmoittautuneiden tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen alla määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.
- Osallistujien rekisteröinti
- Toiminnan toteuttaminen
- Vakuutustietojen välittäminen vakuutusyhtiölle
- Analysointi ja tilastointi
Voit tutustua rekisteriselosteeseemme tästä.