Julkaisut

Ammattilaisille on tarjolla hyvin vähän koulutusta liittyen adoptioteemoihin. Jotta mahdollisimman moni saisi tukea adoptiopolullaan, kokoamme tutkimuksesta ja adoption koskettamien kokemuksista nousevaa tietoa sivuillemme.

Puuttuuko sivuiltamme jotain olennaista? Vinkkaa meille!

Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai palautelomakkeellamme!

Julkaisemme tällä hetkellä ainoaa Suomessa ilmestyvää julkaisua, joka keskittyy adoptioaiheeseen, jäsenlehteämme Adoptioperheet. Vuosittain julkaisemme neljä numeroa. Myös vuosikerran tilaaminen ilman jäsenyyttä on mahdollista, tai yksittäisten numeroiden > siirry verkkokauppaamme

Vuosien varrella olemme tuottaneet useita erilaisia oppaita kohderyhmämme tarpeisiin niin ammattilaisille, adoptioperheille ja -vanhemmille kuin adoptoiduille ja adoptio-odottajillekin.

Täältä löydät oppaamme.

Blogimme on kanava erilaisille näkökulmille adoptiosta. Kirjoittajina on niin ammattilaisia kuin adoption henkilökohtaisesti koskettamia.

Olemme jäsennelleet tietoa myös kohderyhmittäin. Löydät seuraavien sivujen alta kirjoituksia ja linkkejä  myös muihin tahoihin.

Ammattilaisille
Vanhemmille
Adoptoiduille

Taltiointeja esimerkiksi menneistä tapahtumista, kampanjoista, ja muuta hyödyllistä ja informatiivista videomateriaalia löydät YouTube-kanavaltamme!

X