Toimintaa

Jäsenillemme kertynyt kokemus on yhdistyksemme merkittävin voimavara

Vain toinen samassa tilanteessa oleva ymmärtää, millaista on odottaa lasta vuosia tai etsiä tietoja taustastaan. Tule mukaan toimintaamme jakamaan kokemuksia, purkamaan tunteita ja saamaan tietoa ja ratkaisumalleja arjen tilanteisiin!

Meillä on koko maassa toimiva vertaistukiverkosto pääkaupunkiseudulta Lappiin. Järjestämme erilaisia jäsentapaamisia, koulutuksia ja luentoja läpi vuoden. Tarjoamme mahdollisuuden lasten ja nuorten adoptoitujen leireilyyn ja perheiden tuettuun lomailuun. Vapaaehtoisemme toteuttavat vertaisryhmätapaamisia, juurimaatapaamisia, verkkovertaistoimintaa, teemallisia Sunnuntaibrunsseja ja toimintaa adoptionuorille. Julkaisemme myös omaa jäsenlehteämme ja tuotamme sisältöjä järjestösivustolle.

Tapahtumakalenteristamme sekä Facebook-sivultamme löydät parhaiten tiedot siitä, milloin ja missä tapaamisia järjestetään. Jäsenenämme toimintamme on sinulle edullisempaa. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan näihin tapahtumiin! Kaikkea toimintaamme on mahdollista tulla toteuttamaan vapaaehtoisena, joille tarjoamme tukea ja säännöllistä koulutusta. Otamme myös mielellämme vastaan ideoita, kuinka sinä vapaaehtoisena laajentaisit tai kehittäisit toimintaamme.

X