Sunnuntaibrunssit

Kaikille avoimet Sunnuntaibrunssit kokoavat nimensä mukaisesti ihmiset rennon brunssin ääreen kuulemaan ja keskustelemaan tietystä teemasta.

Brunssit järjestetään yhdistyksen toimistolla Helsingissä, mutta niille voi osallistua myös etänä. Mukana tilaisuuksissa on aina keskustelua herättelemässä kokemusasiantuntija, minkä lisäksi teemaa käsitellään yhteisen keskustelun ja osallistujien kysymysten kautta. Tervetuloa!

Tulevat Sunnuntaibrunssit

3.3.2024 Adoptiolasten kohtaamat nepsy-haasteet

Aika: 3.3. klo 11-14.
Lisätietoa: Adoptioäiti Hurmi pitää alustuksen aiheesta adoptiolasten kohtaamat neuropsykiatriset haasteet.
Paikka: Väestöliiton tilat osoitteessa Kalevankatu 16. Brunssin alustus- ja keskusteluosioihin voi osallistua myös maksutta etäyhteyden kautta! (Ole yhteydessä: altti.rannikko (ät) adoptioperheet.fi)

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Mikä ihmeen Sunnuntaibrunssi?

Sunnuntaibrunsseja on järjestetty yhdistyksen toimistolla ennen korona-aikaa ja ne noudattavat toimivaksi todettua kaavaa: aluksi nautitaan yhdessä  nyyttäripöydän antimista, sitten lapset siirtyvät lastenhoitajien huomaan ja aikuiset pääsevät syventymään teemaan kokemusasiantuntijoiden alustuksella sekä keskustellen. Kolme tuntia hujahtaa yleensä hetkessä! Paikkana on Adoptioperheet ry:n toimisto Väestöliiton tiloissa (Kalevankatu 16, Helsinki). Brunsseille voi myös osallistua maksutta Zoomin välityksellä.

Osallistumismaksu yksittäiselle brunssille on yhdistyksen jäsenille 10€/aikuinen ja 5€/lapsi. Ei-jäsenille osallistuminen maksaa 15 €/aikuinen ja 10 €/lapsi. Ilmoitathan aina erikseen ilmoittautumislomakkeella, mikäli tarvitset lastenhoitoa tapahtuman aikana, sillä lapset eivät voi osallistua aikuisille tarkoitettuihin teema-alustuksiin. Järjestämme myös nuorille Sunnuntaibrunsseja. Tapahtumat ovat heille ilmaisia.

Lisätietoja saat laittamalla viestin osoitteeseen toimisto (ät) adoptioperheet.fi tai soittamalla toimiston numeroon (09) 8603 8603. Voit myös jättää meille toiveita brunssiteemoista tällä lomakkeella.

Tervetuloa Sunnuntaibrunsseille!

X