Koulutukset

Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista vapaaehtoiskoulutuksistamme

Koulutukset ovat avoimia kaikille jäsenillemme riippumatta esimerkiksi siitä, missä vaiheessa adoptioprosessia tai -polkua on menossa. Tervetuloa!

Menneet koulutukset 2021

Lehtivapaaehtoisten etäkoulutus, ke 19.5. klo 17.00-20.00.

Lämpimästi tervetuloa Adoptioperheet ry:n lehtivapaaehtoisten koulutukseen, joka järjestetään etäyhteydellä, Zoomin välityksellä, keskiviikkona 19.05.21 klo 17.00–20.00. 

Koulutuksessa kuullaan Adoptioperheet-lehden uuden toimituspäällikön Pia Iisahon tervehdys, jonka jälkeen lehden toimitussihteeri Veera Adolfsen kouluttaa ytimekkäästi lehden rakenteesta. Tämän jälkeen jatketaan kouluttautumista Helsingin Sanomien toimittajan Satu Vasantolan johdolla. Sadun osuuden teemat ovat haastateltavan kohtaaminen, faktantarkastus sekä hyvän lehtijutun kolme kivijalkaa. Lopuksi mietitään yhdessä vuoden 2021 kolmannen Adoptioperheet-lehden sisältöä ja pallotellaan aiheita. 
 

Koulutus on suomenkielinen. Koulutuksen osa materiaaleista käännetään ruotsiksi ja englanniksi koulutuksen jälkeen. 
 

Koulutus on suunnattu sekä uusille että vanhoille lehtivapaaehtoisille. Lehtivapaaehtoiseksi ryhtymiseen emme vaadi aiempaa kokemusta, mutta kyvystä sujuvaan kirjalliseen ilmaisuun on tässä vapaaehtoistehtävässä hyötyä. 

Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 16.05. mennessä!

Tervetuloa mukaan!  

  • Elias Helminen
    Elias Helminen Adoptoitujen vertaistoiminnan projektipäällikkö

      

    Yhteyshenkilö adoptoitujen nuorten ja aikuisten oman sekä vapaaehtoistoiminnan osalta
    045 882 7080

X