Sähköinen jäsenkortti

Adoptioperheet ry:n jäsenenä saat monipuolisia etuja erilaisista tuotteista ja palveluista.

Jäsenkorttia hyödyntämällä saat tuntuvia etuja mm. lastenvaateliikkeistä, terapiapalveluista, liikuntapuistoista, muskareista ja monista muista palveluista!

Jäsenkortti on sähköinen ja täysjäsenemme saavat sen automaattisesti sähköpostiinsa maksettuaan kuluvan vuoden jäsenmaksunsa.  Jäsenkortin voi esittää älypuhelimen näytöltä tai tulostettuna etuuksia hyödynnettäessä. Jos et ole saanut jäsenkorttia, se johtuu todennäköisesti siitä, ettei meillä ole jäsenrekisterissä ajantasaista sähköpostiosoitettasi.
Ota yhteyttä, niin selvitetään asia!

Onko sinulla mielessäsi adoptioperheille mieluinen etu tai kiinnostava yritys? Voit itse lähestyä mahdollista yhteistyökumppania tai olla yhteydessä meihin .

Jos olet itse yrittäjä ja haluat tarjota adoptioperheille alennusta näkyvyyttä vastaan, ole yhteydessä meihin. Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme!

Etuja ja alennuksia tarjoavat yritykset

Koko suomi

IINIMIINI
Suloiset lastentarvikkeet 15% alennuksella verkkokaupasta koodilla ”adoptioperheet”. Erikoisuutena nimikoidut tuotteet!

KERMA
KERMA on vaatebrändi, jonka juuret ovat Oulussa ja arvot kotimaisessa suunnittelussa, laadukkaissa materiaaleissa, sekä periksiantamattomassa asenteessa. KERMAn mallistosta löydät rennon tyylikkäitä, hiphop- ja skeittimuodista vaikutteita saaneita tuotteita kaiken ikäisille ja -kokoisille katumuodin ystäville. KERMA tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan verkkokaupassaan. Koodi lähetetään jäsenille jäsenkirjeessä ja nuorisojäsenille WhatsApp-uutiskirjeessä.

KUKKUUKIDS
Kauniit ja yksilölliset lastenvaatteet ja -kengät niin vauvoille kuin koululaisille 20% alennuksella verkkokaupasta koodilla ”ADOPTIOPERHEET” .

LASTEN TOSSUT
Suloiset ja uniikit lasten tossut Adoptioperheet ry:n jäsenille 15 prosentin alennuksella koodilla ”ADOPTIO”.

OZBABY
Monipuolinen valikoima lastentarvikkeita edulliseen hintaan! 12% alennus nettikaupan tuotteista koodilla “ADOPTIOPERHEET”, sekä myymälän normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei kuitenkaan koske Stokke ja Britax Premium brändien tuotteita.

VUOTAR
Ihanista, käsintehdyistä hemmottelu- ja kosmetiikkatuotteista saa 10% alennusta, kun ostat yli 10 eurolla. Koodi on ”adopt20”.

Paikalliset yritykset

A-T LASTENTURVA
Monipuolisesta lastentarvikkeiden liikkeestä 8% alennus normaalihintaisista tuotteista ja 5% alennus tarjoustuotteista Helsingin, Vantaan, Jyväskylän, Oulun ja Tampereen myymälöissä.

MUSIIKKIKOULU DEMO
10% alennusta ryhmätuntien hinnoista (ei koske yksityis- eikä pariopetusta). Musiikkikoulu Demossa pääsevät harrastamaan kaikki musiikista kiinnostuneet, sillä pääsykokeita ei pidetä. Tärkeintä opetuksessamme on hyvä meininki, soittamisesta ja laulamisesta nauttiminen! Demolla on toimipisteitä Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Lohjalla. Lisätietoja: 0400 433 272, asiakaspalvelu(at)musiikkikouludemo.fi

EMPANADA TROPICAL
Adoptioperheiden jäsenille 10 prosentin alennus kolumbialaisen ravintolan herkullisista annoksista. Uutena etuna 2019 lähtien 500ml smoothie ilmaiseksi perheannoksen yhteydessä! Tämä ravintola on jo monille Kolumbia-perheille maatapaamisesta tuttu! Simonkyläntie 11 A, Vantaa.

IVANA HELSINKI
Muotitalo tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan. Tutustu yritykseen ja sen valikoimaan verkkosivuilla: http://ivanahelsinki.com

JAMKIDS
10% alennusta kaikissa toimipisteissä (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Lohja) järjestettävien muskarien hinnoista. Iloisissa ja elämyksellisissä Jamkids-muskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa. Muskari on lapsen viikon kohokohta! 0-6-vuotiaille. Lisätietoja: 0400 944 222, info(at)jamkids.fi

KIRPPANAT 
Kirppanat järjestää Helsingissä ja Espoossa monipuolisia liikuntaryhmiä raskaana oleville, synnyttäneille sekä 0-6-vuotiaille lapsille. Ryhmiä ohjaavat kokeneet fysioterapeutit, liikunnanohjaajat ja tanssinopettajat. Tunteja järjestetään useissa toimipisteissä Helsingissä ja Espoossa. Lisätietoa nettisivuilta www.kirppanat.fi sekä www.facebook.com/kirppanat Adoptioperheiden jäsenet saavat 10% alennusta jumppakorteista (ei kerta- tai kurssimaksuista), kun lähetät sähköpostia osoitteeseen info(a)kirppanat.fi.

NELLA & NUTTU 
Iloinen espoolainen lastentarvikekirppis tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 5% alennuksen kahden viikon (12 pv) pöytävuokrista. Pihatörmä 1, Länsikeskus.

NUKKETEATTERI SAMPO 
Lähde nauttimaan nukketeatterista ja elävästä musiikista! Vuonna 1977 perustettu helsinkiläinen Nukketeatteri Sampo tarjoaa adoptioperheille normaalihintaiset 12 euron liput 9 euron hintaan. Liput on varattava ennakkoon ja jäsenkortista mainittava varauksen yhteydessä. Erottajankatu 7 B, Helsinki.

OZBABY
Monenlaisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyvä turkulaiskauppa tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 12 prosenttia alennusta normaalihintaisista tuotteista. Nettikaupasta alen saa koodilla “ADOPTIOPERHEET”. Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku.

PSYKOTERAPIAKESKUS VIA
Psykoterapiakeskus Via on terapia-, koulutus ja työnohjauspalveluita tarjoava keskus Porissa ja Raumalla. Psykoterapiakeskus Vian asiantuntijoiden osaaminen kohdistuu niin yksilöiden, parien kuin lasten ja perheidenkin kanssa työskentelyyn. Psykoterapiakeskus Via tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 10 prosentin alennuksen psykoterapiapalveluista.

TANSSITEATTERI RAATIKKO
Tervetuloa lasten kanssa Tanssiteatteri Raatikkoon! Raatikko tekee helposti lähestyttävää ja energistä tanssitaidetta lapsille. Vantaalla toimiva, lastentuotantoihin erikoistunut tanssiteatteri tarjoaa 2 euron lippualennuksen teatterin oman näyttämön esityksistä. Yhdellä jäsenkortilla voi ostaa korkeintaan 5 lippua. Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa.

TERAPIAPALVELUT RISTEYS 
Kelan hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Seija Salo tarjoaa adoptioperheille tukea vanhemmuuteen sekä lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen. Salo tarjoaa konsultaatiota ja vanhempainohjausta vanhemmille sekä psykoterapiaa yli 16-vuotiaille. Adoptioperheet ry:n jäsenille 20 prosenttia alennusta kaikista palveluista. Louhelankuja 1 A 31 04400 Järvenpää .

VALOKUVAAJA SOFIA VIRTANEN
Lahjakas valokuvaaja, jolla on paljon kokemusta esimerkiksi perhekuvauksista! Sofia tarjoaa kuvaukset 15% alennuksella Adoptioperheet ry:n jäsenille. Kuvaukset Etelä-Suomessa, ulko- ja sisämiljöössä.

X