Adoptoiduille lapsille ja nuorille

Tulevat adoptoitujen nuorten tapahtumat 2019

ADONUORET PORIN PAKOPELIIN 28.9. (K-10)
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!

Syyskuussa suunnataan adonuorten kanssa Poriin, kun yritämme selvittää tiemme ulos pakopeli Mysteerin jännittävistä huoneista. Pakopelin jälkeen mennään viereisen yliopistokeskuksen tiloihin hengailemaan yhdessä pienen purtavan ja juotavan kera.

Tapahtuma alkaa klo 12.20, päättyy klo 14.30 ja on suunnattu kaikille vähintään 10-vuotiaille adoptoiduille nuorille.

Adoptoitujen nuorten ryhmät

Porin seudun adonuoret (11-16-vuotiaat)

Porin ryhmän vetäjinä toimivat Marja ja Milena. Lisätietoja ryhmästä sekä ilmoittautumiset Marjalle (040 558 5022 / tomberg.marja (at) gmail.com). Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran syksyllä 2018.

Jyväskylän seudun adonuoret (7.lk ja sitä vanhemmat)

JYVÄSKYLÄN RYHMÄ ETSII VETÄJIÄ! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin.

Vaasan adonuorten ryhmä (12-vuotiaat ja sitä vanhemmat)

VAASAN RYHMÄ ETSII VETÄJIÄ! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin.

Turun seudun adoptionuoret -ryhmä (13-17-vuotiaille)

TURUN RYHMÄ ETSII VETÄJIÄ! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin.

PK-seudun adonuorten ryhmä (11–vuotiaat ja sitä vanhemmat)

PK-SEUDUN RYHMÄ ETSII VETÄJIÄ! Nyt on aika kokoontua adoptoitujen lasten ja nuorten kanssa yhteen. Tiedossa mukavaa yhdessä oloa, hengailua ja jutustelua.

Ryhmä kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa. Mukana myös vertaisohjaajia, jotka ovat nuoria adoptoituja.

Tampereen adonuorten ryhmä

Tampereella kokoontuu nuorten ryhmä tapaamisten ja tapahtumien merkeissä. Tampereen nuorten ryhmän kokoontumiset näet kalenterista tai kysy lisää kerhon vetäjältä.

Ryhmänvetäjänä toimii adoptoitu aikuinen Teresa (teresa.iltola (at) gmail.com, 044 283 5853).

Nuorten treffit Kuopiossa

Hei sinä 13-18 -vuotias nuori! Tule tapaamaan muita adoptionuoria mukavan tekemisen, herkuttelun ja rennon yhdessäolon merkeissä nuorten omaan ryhmään. Pääset suunnittelemaan hauskaa toimintaa ja juttelemaan nuorille ajankohtaisista asioista. Ryhmä kokoontuu noin kahdeksan kertaa vuodessa, neljä kertaa keväällä ja neljä syksyllä.
Ilmoittaudu osoitteeseen psnuortentreffit (at) gmail.com. Ilmoita seuraavat tiedot:

  • nimi ja syntymävuosi, osoitetiedot, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite
  • vanhemman/vanhempien nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tapaamiset ovat maksuttomia ja mukaan voit tulla myös kesken vuoden. Nuorten treffejä järjestävät Pohjois-Savon adoptioperheiden ryhmän vapaaehtoiset yhteistyössä Adoptioperheet ry:n ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

+9 -vuotiaiden lasten ryhmä Kuopiossa

Kuopiossa kokoontuu myös oma ryhmä +9 -vuotiaille adoptoiduille samaan aikaan ja samassa paikassa, kuin Pohjois-Savon adoptioperheiden paikallisryhmä (katso kokoontumisajat kalenterista). Varhaisnuoria ohjaa nuori 13-18 -vuotiaiden ryhmästä, jonka lisäksi +9 -vuotiailla on oma vastuuaikuinen. Lisätietoa +9 -vuotiaiden ryhmästä saat laittamalla viestin osoitteeseen psnuortentreffit (at) gmail.com.

Kouvolan adoptionuorten ryhmä

Kouvolassa kokoontuu ryhmä, joka on tarkoitettu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmä tapaa noin neljä kertaa vuodessa.

Tapaamisissa nuoret saavat tavata toisiaan turvallisessa ympäristössä ja kehitellä yhdessä mukavaa, heille mielekästä toimintaa!
Ryhmänvetäjänä toimivat Jaana Hinkkuri-Oksanen (jaana.hinkkuri-oksanen (at) pp.inet.fi / 040 706 3134) sekä Anu Peltonen (anu.k.peltonen (at) gmail.com / 040 718 0591). Ryhmä tapaa Lehdokin nuorisotalolla, osoitteessa Madekuja 1, Kouvola.
Kaikki mukaan rohkeasti ryhmään ja pitämään hauskaa yhdessä!

Pohjois-Suomen adonuorten ryhmä

Pohjois-Suomen adonuorten ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa (ainakin toistaiseksi) Oulussa ja vetäjänä toimivat Inkeri ja Terhi. Lisätietoja ja yhteydenotot sähköpostitse: pohjoissuomenadoptionuoret (at) gmail.com tai puhelimitse (soitto, tekstiviesti, WhatsApp): 040 716 1324.

Oletko 13-29-vuotias adoptoitu nuori? Liity nuorisojäseneksemme ja kurkkaa alta myös lisätietoa vuoden 2019 huikeasta nuorisojäsenkampanjastamme!

Nuorisojäsenenä saat monenlaisia jäsenetuja ja pääset osallistumaan edullisemmin toimintaan sekä toimimaan halutessasi vapaaehtoisena. Kurkkaa lisää tietoa nuorisojäsenten eduista täältä!

Vuoden 2019 nuorisojäsenkampanjassa jokainen kuluvana vuonna liittynyt nuorisojäsen saa itselleen, muiden jäsenetujen lisäksi, yhden (1) Finnkinon elokuvalipun. Kampanjassa myös jokaisesta liittyneestä nuorisojäsenestä suosittelija kuittaa itselleen yhden (1) Finnkinon elokuvalipun. Suosittelemalla nuorisojäsenyyttä voit siis ansaita useita elokuvalippuja! Suosittelijan täytyy olla täys-, kannatus- tai nuorisojäsen ja liittyvä nuorisojäsen kirjoittaa liittymislomakkeeseen suosittelijan nimen. Liity ja mainosta nuorisojäsenyyttämme ja lähde sen jälkeen vaikka porukalla leffaan!

Liity nuorisojäseneksi täällä!

 

Puuttuuko paikkakuntasi nuorilta vertaistoimintaa? Olisitko itse halukas sitä järjestämään, mutta et tiedä mitä voisit tehdä?

Onko nuorten tapaamisten järjestäminen kuormittavaa ja viekö se paljon aikaa jo muutenkin vähäisestä vapaa-ajasta? Ei ole ja ei vie. Nuorten tapaamisen järjestäminen on yllättävän helppoa. Pelkästään se, että nuoret saavat tavata vertaisiaan omassa paikassaan on erittäin tervetullutta toimintaa. Sen oheksi voi järjestää pientä osallistavaa toimintaa, esimerkiksi leipomista tai leffailtoja. Nuorille vertaistoiminta on erityisen tärkeää ja ohjaajille toiminta on palkitsevaa. Ryhmien tapaamiset löydät kalenteristamme!

Ota rohkeasti yhteyttä nuorisotoiminnan kehittäjään, jos olet valmis ryhtymään ryhmänvetäjäksi! Lisäohjeita nuorten toiminnan järjestämiseen löydät täältä.

Lasten ja nuorten leirit

Järjestämme lapsille ja nuorille leirejä yhteistyössä Lasten Kesä ry:n kanssa. Leirit pidetään Akkijärven rannalla Hauhon lomakeskuksessa. Adoptoidut leireilevät ohjaajien ja leirikummien kanssa. Lue lisää leireistä täältä.

  • Elias Helminen
    Elias Helminen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

    Yhteyshenkilö adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten oman toiminnan sekä vapaaehtoistoiminnan osalta
    045 882 7080

X