Verkkopalvelut

Verkkovertaistuki on anonyymia vertaistukea ja -keskustelua. Se sopii mahtavasti esimerkiksi ihmisille, joiden elämäntilanteessa on hankalaa irrottautua kotoa erilaisiin tapahtumiin tai jotka asuvat kaukana adoptioperheiden tai adoptoitujen paikallisryhmistä.

Vertaischatteja järjestetään jälleen! Chatit ovat suunnattu adoptiovanhemmille sekä -odottajille. Chatit tullaan järjestämään Tukinetin sivuilla. Alempana lisätietoa chateista!

Tukinetin keskustelufoorumit löydät täältä! Keskustelufoorumit ovat suunnattu adoptoiduille nuorille ja aikuisille sekä adoptiovanhemmille ja odottajille.

Webinaareistamme löydät tietoa täältä!

Täältä voit lukea vinkkejä erilaisiin etätapoihin pitää yhteyttä!

Vapaaehtoisemme kokoaman kiertävän kuuden viikon ruokalistan löydät täältä! Helpotusta arkeen!

Tukinet-sivuilta löydät keskustelufoorumit niin adoptoiduille nuorille ja aikuisille kuin adoptiovanhemmille ja -odottajillekin. Rekisteröidy Tukinetin verkkosivuilla ja tule keskustelemaan anonyymisti muiden adoptoitujen, adoptiovanhempien tai -odottajien kanssa sinua kiinnostavista aiheista.

Perheaikaa-sivut ovat korvautuneet uudella Hyvä kysymys -palvelulla , jonne siirrämme ja luomme pikkuhiljaa lisää sisältöjä.

Vertaischatit

Vertaischatit ovat suunnattu adoptiovanhemmille sekä -odottajille ja niihin osallistutaan anonyymisti. Chatit pidetään Tukinetin sivuilla. Chateissa ovat mukana Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

Näet tulossa olevat chatit täältä ja osallistuminen tapahtuu samasta paikasta. Muistathan rekisteröityä Tukinettiin ennen chattiin osallistumista. Rekisteröityä voit täältä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Kevään 2022 ryhmächatit:

Kotimaan adoptio – ti 8.2. klo 18–19.30

Miten adoptio näkyy perheenne arjessa? Entä miten se näkyy lähipiirille? Miten teillä kerrotaan lapselle adoptiosta tai mitä kokemuksia teillä on yhteydenpidosta biovanhempiin tai -sukuun? Tule jakamaan omia ajatuksiasi anonyymisti sekä kysymään mieltäsi askarruttavia asioita.

Kiintymyssuhteen kehittyminen – ti 1.3. klo 18–19.30

Kaikki adoptiolapset ovat erityisiä lapsia, joilla on omanlaisensa tausta. Kuinka adoptioon liittyvät haasteet näkyvät arjessa? Miten kiintymyssuhteen kehittymistä voi tukea? Mihin äitinä/isänä etsit vastauksia? Tuo omat näkemyksesi ja kokemuksesi yhteiseksi hyväksi ja tule keskustelemaan anonyymisti vertaisten kanssa.

Adoptio-odotus – ti 22.3. klo 18–19.30

Adoption odotusaika on ennakoimatonta. Miten valmistautua lapsen tuloon ja kuinka kertoa läheisille prosessista? Entä millainen verkosto ympärille on muodostunut? Tervetuloa juttelemaan anonyymisti omista tunteista ja odotuksista liittyen kotimaan tai kansainväliseen adoptio-odotukseen ja vanhemmuuteen.

Kotimaan adoptio 2 – ti 12.4. klo 18–19.30

Miten adoptio näkyy perheenne arjessa? Entä miten se näkyy lähipiirille? Miten teillä kerrotaan lapselle adoptiosta tai mitä kokemuksia teillä on yhteydenpidosta biovanhempiin tai -sukuun? Tule jakamaan omia ajatuksiasi anonyymisti sekä kysymään mieltäsi askarruttavia asioita.

Let’s talk about adoption – ti 3.5. klo 18–19.30

Are you in the waiting process or have you already adopted? Do you have questions or advice for others regarding this journey? Come and chat anonymously about all things adoption!

Tukinetistä löydät keskustelufoorumit adoptoiduille nuorille ja aikuisille sekä adoptiovanhemmille ja -odottajille. Tukinetistä löydät myös adoptiovanhemmille – ja odottajille suunnatut ryhmächatit. Kurkkaa toiminta kokonaisuudessaan täältä, rekisteröidy ja voit mennä juttelemaan anonyymisti sinua kiinnostavista aiheista muiden adoptoitujen, adoptiovanhempien tai -odottajien kanssa.

Foorumit ovat esimoderoituja ja kommenttien julkaisussa esiintyy viivettä.

X