Verkkopalvelut

Verkkovertaistuki on anonyymia vertaistukea ja -keskustelua. Se sopii mahtavasti esimerkiksi ihmisille, joiden elämäntilanteessa on hankalaa irrottautua kotoa erilaisiin tapahtumiin tai jotka asuvat kaukana adoptioperheiden tai adoptoitujen paikallisryhmistä.

Vertaischatit palaavat toimintaamme keväällä 2021! Chatit ovat suunnattu adoptiovanhemmille sekä -odottajille. Chatit tullaan järjestämään Tukinetin sivuilla. Alempana lisätietoa chateista!

Tukinetin keskustelufoorumit löydät täältä! Keskustelufoorumit ovat suunnattu adoptoiduille nuorille ja aikuisille sekä adoptiovanhemmile ja odottajille.

Webinaareistamme löydät tietoa täältä!

Täältä voit lukea vinkkejä erilaisiin etätapoihin pitää yhteyttä!

Vapaaehtoisemme kokoaman kiertävän kuuden viikon ruokalistan löydät täältä! Helpotusta arkeen!

Perheaikaa-sivut ovat korvautuneet uudella Hyvä kysymys -palvelulla , jonne siirrämme ja luomme pikku hiljaa lisää sisältöjä.

Tukinet-sivuilta löydät keskustelufoorumit niin adoptoiduille nuorille ja aikuisille kuin adoptiovanhemmille ja -odottajillekin. Rekisteröidy Tukinetin verkkosivuilla ja tule keskustelemaan anonyymisti muiden adoptoitujen, adoptiovanhempien tai -odottajien kanssa sinua kiinnostavista aiheista.

Vertaischatit

Vertaischatit palaavat toimintaamme keväällä 2021 ja ne tullaan järjestämään Tukinetin sivuilla. Chatit ovat suunnattu adoptiovanhemmille sekä -odottajille ja niihin osallistutaan anonyymisti. Chateissa mukana Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.

Näet tulossa olevat chatit täältä ja osallistuminen tapahtuu samasta paikasta. Muistathan rekisteröityä Tukinettiin ennen chattiin osallistumista. Rekisteröityä voit täältä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Kevään 2021 ryhmächatit:

Adoptiolapsen erityistarpeet – ti 12.01. klo 18-19.30
Onko perheessäsi erityistarpeinen adoptiolapsi tai suunnitteletko erityistarpeisen lapsen adoptiota? Mitä on adoptiolapsen erityistarpeisuus ja kuinka selvitä mahdollisista haasteista vanhempana? Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi sekä kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Ekat vuodet perheenä – ti 09.02. klo 18-19.30
Miten elämä muuttuu uuden perheenjäsenen tai useamman tullessa kotiin? Tule juttelemaan millaisia iloja, yllätyksiä ja ehkä haasteita on tullut vastaan ensimmäisten vuosien aikana.

Adoptiolapsen koulunkäynti – ti 09.03. klo 18-19.30
Kouluun meneminen on iso askel adoptiolapsen elämässä. Miten koulunkäynti on perheessänne sujunut? Mietityttääkö lapsen tuen tarve, ryhmässä pärjääminen tai yhteistyön sujuminen koulun kanssa? Tule juttelemaan mieltäsi askarruttavista kysymyksistä ja jakamaan omat ajatuksesi aiheesta.

Adoptiolapsen murrosiän haasteet – ti 06.04. klo 18-19.30
Murrosikä voi tuoda mukanaan haasteita nuorelle sekä hänen vanhemmalleen. Miten tukea nuorta ja samalla huolehtia omasta jaksamisesta? Tule jakamaan omia ajatuksiasi sekä kysymään mieltäsi askarruttavia asioita.

Tukinetistä löydät keskustelufoorumit adoptoiduille nuorille ja aikuisille sekä adoptiovanhemmille ja -odottajille. Tukinetistä löydät myös adoptiovanhemmille – ja odottajille suunnatut ryhmächatit. Kurkkaa toiminta kokonaisuudessaan täältä, rekisteröidy ja voit mennä juttelemaan anonyymisti sinua kiinnostavista aiheista muiden adoptoitujen, adoptiovanhempien tai -odottajien kanssa.

Foorumit ovat esimoderoituja ja kommenttien julkaisussa esiintyy viivettä.

X