Verkkopalvelut

Verkkovertaistuki on anonyymia vertaistukea ja -keskustelua. Se sopii mahtavasti esimerkiksi ihmisille, joiden elämäntilanteessa on hankalaa irrottautua kotoa erilaisiin tapahtumiin tai jotka asuvat kaukana adoptioperheiden tai adoptoitujen paikallisryhmistä.

Selvitämme tällä hetkellä mahdollisuutta järjestää vertaischatteja keväällä 2020 adoptiovanhemmille ja -odottajille sekä adoptoiduille. Siihen asti voit tutustua Tukinetin keskustelufoorumeihimme täällä sekä webinaareihimme täällä! 

Lue kokoamamme vinkit erilaisiin etätapoihin pitää yhteyttä (klikkaa pdf) ja vapaaehtoisemme kokoama kiertävä kuuden viikon ruokalista (klikkaa sivulle)

Perheaikaa-sivut ovat korvautuneet uudella Hyvä kysymys -palvelulla , jonne siirrämme ja luomme pikku hiljaa lisää sisältöjä.

Selvitämme mahdollisuutta jatkaa vertaischat-toimintaa tällä alustalla.

Tukinet-sivuilta löydät keskustelufoorumit niin adoptoiduille nuorille ja aikuisille kuin adoptiovanhemmille ja -odottajillekin. Rekisteröidy Tukinetin verkkosivuilla ja tule keskustelemaan anonyymisti muiden adoptoitujen, adoptiovanhempien tai -odottajien kanssa sinua kiinnostavista aiheista.

Vertaischatit

Selvitämme mahdollisuutta järjestää vertaischatteja 2020-2021 adoptiovanhemmille ja -odottajille sekä adoptoiduille.

Tukinetistä löydät keskustelufoorumit adoptoiduille nuorille ja aikuisille sekä adoptiovanhemmille ja -odottajille. Kurkkaa keskustelufoorumit täältä, rekisteröidy ja voit mennä juttelemaan anonyymisti sinua kiinnostavista aiheista muiden adoptoitujen, adoptiovanhempien tai -odottajien kanssa.

Foorumit ovat esimoderoituja ja kommenttien julkaisussa esiintyy viivettä.

X