Rekrytointi

Toiminnanjohtajaksi on valittu Jenny Nyman

Toiminnanjohtajan paikka herätti paljon kiinnostusta ja saimme määräaikaan mennessä 58 hakemusta. Toiminnanjohtajaksi valittiin Jenny Nyman, jonka kokemuksesta ja verkostoista on meille tulevassa vaikuttamistyössä paljon hyötyä. Hän aloittaa tehtävässään 17.2.2020. Lue tiedotteemme aiheesta.

Kaikkiin hakijoihin on oltu yhteydessä.

Oletko sinä meidän seitsemäs Paikka auki -työntekijämme?

Vuoden 2020 aikana etsimme tiimiimme järjestötyöntekijää kahden vuoden työsuhteeseen, jonka aikana hän suorittaa työn ohessa oppisopimuskoulutuksen valmistuen nuoriso- ja yhteistöohjaajaksi. Hakijan tulee olla työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias ja vailla työ- tai päätoimista opiskelupaikkaa. Vaihtoehtoisesti hakija voi olla osatyökykyinen, jolloin muut ehdot eivät koske hakijaa.

Paikka auki -rahoitus varmistuu sosiaali- ja terveysministeriön vahvistettua Stean avustusehdotuksen tammi-helmikuussa. Voit lukea lisää Paikka auki -työn hakemisesta täältä. Sosiaalisessa mediassa voit seurailla avoimia työpaikkoja järjestöissä #paikkaauki-tunnisteella. Adoptioperheet-yhdistyksessä avautuvan paikan hakuilmoitus julkaistaan tällä sivulla.

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos esimerkiksi koulumateriaalien uudistaminen tai erilaisten adoptioaiheisten tekstien kääntäminen ruotsin kielelle sopisi opintoihisi!

Adoptioperheet ry:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuotamme materiaalia myös ammattilaisille.

Arvostamme

• intoa työskennellä ryhmässä sekä muiden työntekijöiden että vapaaehtoistemme kanssa
  • vahvaa suomen kielen kirjallista ulosantia, muusta kielitaidosta on etua
  • kykyä kantaa vastuuta oman työn etenemisestäja ja pyytää aina tarvittaessa apua
  • mahdollisuutta yliopiston harjoittelutukeen

Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestöalan työtehtäviin. Harjoitteluun sisältyy mm. yhdistyksen viestintää sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä erilaisten tapahtumien parissa.

Lähetä hakemuksesi yhdistyksen toiminnanjohtajalle. Voit halutessasi liittää mukaan työnäytteen.

Kiinnostaako siviilipalvelus järjestössä?

Adoptioperheet ry on hyväksytty siviilipalveluksen palveluspaikka. Näillä näkymin meillä on siviilipalvelushenkilö vuodeksi 2020, mutta jos aloittaminen vuonna 2021 sopii suunnitelmiisi, ole yhteydessä henkilökuntaamme.

Lisää siviilipalveluksesta: https://www.sivarikeskus.fi/siviilipalvelus/