Rekrytointi

Kahden viikon kesätyö kahdelle 15-17 -vuotiaalle!

Pääsimme osallisiksi Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa, joka tarjoaa 1700 nuorelle mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta.

Adoptioperheille valitaan kaksi 15-17 -vuotiasta nuorta, jotka pääsevät perehtymään järjestöalan tehtäviin kahden viikon ajan kesäkuun alusta, ma 3.6. – su 16.6.2019 välillä. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, joten ikäkriteerin täyttävien hakijoiden joukosta arvotaan kaksi onnekasta!

Työpaikkaa haetaan verkkolomakkeella ja hakuaika on 18.3. – 18.4.2019.  Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin pääsiäisen jälkeen.

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos esimerkiksi koulumateriaalien uudistaminen tai erilaisten adoptioaiheisten tekstien kääntäminen ruotsin kielelle sopisi opintoihisi!

Adoptioperheet ry:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuotamme materiaalia myös ammattilaisille.

Arvostamme

  • intoa työskennellä ryhmässä sekä muiden työntekijöiden että vapaaehtoistemme kanssa
  • vahvaa suomen kielen kirjallista ulosantia
  • kykyä kantaa vastuuta oman työn etenemisestä ja pyytää tarvittaessa apua
  • mahdollisuutta yliopiston harjoittelutukeen

Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestöalan työtehtäviin. Harjoitteluun sisältyy mm. yhdistyksen viestintää sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä erilaisten tapahtumien parissa.

Lähetä hakemuksesi yhdistyksen toiminnanjohtajalle . Voit halutessasi liittää mukaan näytteen kirjallisista töistäsi.

X