Rekrytointi

Adoptioperheet hakee
toiminnanjohtajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Adoptioperheet ry on valtakunnallinen järjestö, joka kokoaa yhteen kaikki, joita adoptio koskettaa. Vaikutamme adoptoitujen ja heidän perheidensä elämään tekemällä edunvalvontatyötä, järjestämällä vertaistukea ja koulutusta, julkaisemalla oppaita sekä hyödyntämällä laajaa verkostoamme.

Olemme kasvava yhdistys: jäsenten, vapaaehtoisten ja toimintamme määrä kasvaa, niin myös vaikuttavuutemme ja rahoituksemme. Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä urallaan eteenpäin etsimme nyt järjestöllemme uutta luotsaajaa. Pääset johtamaan vireää työyhteisöä sekä tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä.

Edellytämme sinulta:

• Kykyä kehittää ja johtaa kasvavaa järjestöä ja organisaatiota ja sen toimintatapoja uudella vuosikymmenellä
  • Halua edistää tasa-arvoista yhteiskuntaa, joka hyväksyy ja ottaa huomioon kaikenlaiset perhemuodot
  • Kiinnostusta ja kokemusta vaikuttamistyöstä ja viestinnästä
  • Kokemusta järjestötoiminnasta ja rahoituksen hakemisesta
  • Kokemusta esimiestyöstä
  • Oma-aloitteisuutta, yhteistyöhalua sekä kykyä hallita kokonaisuuksia

Tehtäviisi kuuluu:

• Operatiivisen toiminnan johtaminen yhdistyksen strategian ja arvojen mukaisesti
  • Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja viestiminen, sidosryhmätyö ja yhdistyksen edustaminen yhteistyöelimissä kuten adoptiolautakunnan täysistunto ja Monimuotoiset perheet -verkosto
  • Rahoituksesta ja budjetista vastaaminen sekä varainhankinnan kehittäminen
  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden päätoimittaminen

Tukenasi sinulla on Adoptioperheiden osaava ja mukava henkilöstö. Adoptioperheet ry:llä on lisäksesi kaksi vakituista työntekijää sekä useita projektityöntekijöitä ja harjoittelijoita. Lisäksi työyhteisöön kuuluvat lehden osa-aikaiset toimitussihteeri ja toimituspäällikkö. Adoptioperheiden tukijalka on laaja, noin 150 vapaaehtoisen verkosto.

Adoptioperheiden toimisto on Helsingissä, jossa työpaikkasi sijaitsee. Joustavat työajat ja etätyö ovat itsestäänselvyyksiä, mutta työyhteisön menestyksekäs johtaminen edellyttää myös säännöllistä läsnäoloa toimistolla. Työ sisältää jonkin verran viikonloppu- ja iltatöitä sekä satunnaista matkustamista lähinnä kotimaassa. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 1.4.2020.

Jos tunnistit itsesi ja innostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus, cv sekä palkkatoivomus 19.1.2020 mennessä osoitteeseen rekry@adoptioperheet.fi.

Lisätietoja antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Pauliina Pulkkinen (050 574 5288).

Voit ladata ilmoituksen tästä pdf-muodossa!

Oletko sinä meidän seitsemäs Paikka auki -työntekijämme?

Vuoden 2020 aikana etsimme tiimiimme järjestötyöntekijää kahden vuoden työsuhteeseen, jonka aikana hän suorittaa työn ohessa oppisopimuskoulutuksen valmistuen nuoriso- ja yhteistöohjaajaksi. Hakijan tulee olla työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias ja vailla työ- tai päätoimista opiskelupaikkaa. Vaihtoehtoisesti hakija voi olla osatyökykyinen, jolloin muut ehdot eivät koske hakijaa.

Paikka auki -rahoitus varmistuu sosiaali- ja terveysministeriön vahvistettua Stean avustusehdotuksen tammi-helmikuussa. Voit lukea lisää Paikka auki -työn hakemisesta täältä. Sosiaalisessa mediassa voit seurailla avoimia työpaikkoja järjestöissä #paikkaauki-tunnisteella. Adoptioperheet-yhdistyksessä avautuvan paikan hakuilmoitus julkaistaan tällä sivulla.

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos esimerkiksi koulumateriaalien uudistaminen tai erilaisten adoptioaiheisten tekstien kääntäminen ruotsin kielelle sopisi opintoihisi!

Adoptioperheet ry:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuotamme materiaalia myös ammattilaisille.

Arvostamme

• intoa työskennellä ryhmässä sekä muiden työntekijöiden että vapaaehtoistemme kanssa
  • vahvaa suomen kielen kirjallista ulosantia, muusta kielitaidosta on etua
  • kykyä kantaa vastuuta oman työn etenemisestäja ja pyytää aina tarvittaessa apua
  • mahdollisuutta yliopiston harjoittelutukeen

Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestöalan työtehtäviin. Harjoitteluun sisältyy mm. yhdistyksen viestintää sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä erilaisten tapahtumien parissa.

Lähetä hakemuksesi yhdistyksen toiminnanjohtajalle. Voit halutessasi liittää mukaan työnäytteen.

Kiinnostaako siviilipalvelus järjestössä?

Adoptioperheet ry on hyväksytty siviilipalveluksen palveluspaikka. Näillä näkymin meillä on siviilipalvelushenkilö vuodeksi 2020, mutta jos aloittaminen vuonna 2021 sopii suunnitelmiisi, ole yhteydessä henkilökuntaamme.

Lisää siviilipalveluksesta: https://www.sivarikeskus.fi/siviilipalvelus/