Rekrytointi

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos esimerkiksi koulumateriaalien uudistaminen tai erilaisten adoptioaiheisten tekstien kääntäminen ruotsin kielelle sopisi opintoihisi!

Adoptioperheet ry:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuotamme materiaalia myös ammattilaisille.

Arvostamme

• intoa työskennellä ryhmässä sekä muiden työntekijöiden että vapaaehtoistemme kanssa
  • vahvaa suomen kielen kirjallista ulosantia
  • kykyä kantaa vastuuta oman työn etenemisestä ja pyytää tarvittaessa apua
  • mahdollisuutta yliopiston harjoittelutukeen

Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestöalan työtehtäviin. Harjoitteluun sisältyy mm. yhdistyksen viestintää sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä erilaisten tapahtumien parissa.

Lähetä hakemuksesi yhdistyksen toiminnanjohtajalle . Voit halutessasi liittää mukaan näytteen kirjallisista töistäsi.