Rekrytointi

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos esimerkiksi koulumateriaalien uudistaminen tai erilaisten adoptioaiheisten tekstien kääntäminen ruotsin kielelle sopisi opintoihisi!

Adoptioperheet ry:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuotamme materiaalia myös ammattilaisille.

Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestöalan työtehtäviin. Harjoitteluun sisältyy mm. yhdistyksen viestintää sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä erilaisten tapahtumien parissa.

Lähetä hakemuksesi yhdistyksen toiminnanjohtajalle. Voit halutessasi liittää mukaan työnäytteen.

Arvostamme

• intoa työskennellä ryhmässä sekä muiden työntekijöiden että vapaaehtoistemme kanssa
  • vahvaa suomen kielen kirjallista ulosantia, muusta kielitaidosta on etua
  • kykyä kantaa vastuuta oman työn etenemisestäja ja pyytää aina tarvittaessa apua
  • mahdollisuutta yliopiston harjoittelutukeen

Kiinnostaako siviilipalvelus järjestössä?

Adoptioperheet ry on hyväksytty siviilipalveluksen palveluspaikka. Jos siviilipalveluksen aloittaminen vuonna 2021 sopisi suunnitelmiisi, ole yhteydessä henkilökuntaamme.

Lue lisää siviilipalveluksesta täältä!