Olet täällä

Sähköinen jäsenkortti

Juhlavuoden kunniaksi Adoptioperheet ry on lanseerannut jäsenilleen valtakunnallisen jäsenkortin, jolla jäsenet saavat monipuolisia etuja erilaisista tuotteista ja palveluista. Jäsenkorttia hyödyntämällä saat tuntuvia etuja mm. lastenvaateliikkeistä, terapiapalveluista, liikuntapuistoista, muskareista ja monista muista palveluista!

Jäsenkortti on sähköinen, ja olemme lähettäneet sen kaikille täysjäsenillemme sähköpostitse syyskuun alussa. Voit esittää sen älypuhelimen näytöltä tai tulostettuna, kun hyödynnät alennuksia. Jos et ole saanut jäsenkorttia, se johtuu todennäköisesti siitä, ettei meillä ole ajantasaista sähköpostiosoitettasi. Olethan yhteydessä: toimisto (at) adoptioperheet.fi.

Onko sinulla mielessäsi adoptioperheille mieluinen etu tai kiinnostava yritys? Voit itse lähestyä mahdollista yhteistyökumppania tai olla yhteydessä meihin: toimisto(a)adoptioperheet.fi. Jos olet itse yrittäjä ja haluat tarjota adoptioperheille alennusta näkyvyyttä vastaan, ole yhteydessä meihin.

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme!

 

Etuja ja alennuksia tarjoavat yritykset

Koko Suomi

IINIMIINI
Suloiset lastentarvikkeet 15% alennuksella verkkokaupasta koodilla ”adoptioperheet”. Erikoisuutena nimikoidut tuotteet!

IPANAINEN 
Lastentarvikkeita ja kantovälineitä laidasta laitaan! 5 prosentin alennus verkkokaupasta koodilla "5adoptioperheet2017" ja myymälästä jäsenkortilla. Tarjous ei koske kirpparijaksojen varausta, lahjakortteja eikä vuokrauspalveluja. 

KUKKUUKIDS 
Kauniit ja yksilölliset lastenvaatteet ja -kengät niin vauvoille kuin koululaisille 20% alennuksella verkkokaupasta koodilla ”ADOPERHEET” .

LAPSIMESSUT 20.-22.4.2018
Pasilan Messukeskuksessa järjestettävät Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma! Tapahtuma on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille isovanhempineen. Tule tekemään tarvikehankintoja sekä hankkimaan vinkkejä arjen helpottamiseen. Adoptioperheet ry:n jäsenet saavat 4 euron alennuksen lipuista.

LASTENPUOTI PIENI IHMINEN 
Uniikit ja värikkäät lastenvaatteet ja -tarvikkeet 10 % alennuksella verkkokaupasta koodilla ”ADOPTIOale1”.

LASTENTOSSUT.FI
Suloiset ja uniikit lasten tossut adoptioperheille 10 prosentin alennuksella koodilla "ADOPTIO".

MINIMARATON 
Kirjava valikoima lastenvaatteita ja -tarvikkeita jokaiseen makuun! 10% alennus rattaista ja 5% alennus muista verkkokaupan tuotteista.
Tilaukset tulee tehdä sähköpostiin, jolloin lasku lähetetään asiakkaalle.

MAXPLAY 
Suloiset ja laadukkaat sisustustuotteet 15% alennuksella verkkokaupasta koodilla “ADOPTIOPERHE”.

OZBABY 
Monipuolinen valikoima lastentarvikkeita edulliseen hintaan! 12% alennus normaalihintaisista nettikaupan tuotteista koodilla “ADOPTIOPERHE”.

VAATEPARATIISI.FI 
Monipuolinen ja raikas vaatevalikoima 20% alennuksella sekä aikuisille että lapsille. Koodi on "adoptioperhe".

VUOTAR.FI 
Ihanista, käsintehdyistä hemmottelu- ja kosmetiikkatuotteista saat 10% alennusta, kun ostat yli 10 eurolla. Koodi on ”adopt20”.

 

Paikalliset yritykset

A-T LASTENTURVA
Monipuolisesta lastentarvikkeiden liikkeestä 8% alennus normaalihintaisista tuotteista ja 5% alennus tarjoustuotteista Helsingin ja Vantaan myymälöissä. Martinkyläntie 54, Vantaa ja Helsingin keskustan Stockmann.

CINDYN AASIALAINEN KAUPPA 
5% alennus myymälän tuotteista Aasialaiset mausteet, kuivatut ruuat ja muut herkut 5% alennuksella Tampereen myymälästä, Insinöörinkatu 27.

FONTANELLA 
Sukella yhteen Suomen pisimmistä vesiliukumäistä, rentoudu aaltoaltaan lämmössä tai koe vauvauinnin ilo! Kylpyläliput aikuisille 10e/ma-pe ja 11,50e/la-su. Lapset 4-14v. 6e/ma-pe ja 6.80e/la-su ja kuntosali 5,50e. Kuiluntie 2, Siilinjärvi.

JAMKIDS 
10% alennusta eri puolilla pääkaupunkiseutua järjestettävien muskarien hinnoista. Iloisissa ja elämyksellisissä Jamkids-muskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa. Muskari on lapsen viikon kohokohta! 0-6-vuotiaille. 
Lisätietoja:  0400 944 222, info(at)jamkids.fi

DEMO 
10 % alennusta ryhmätuntien hinnoista (ei koske yksityisopetusta). Musiikkikoulu Demossa pääsevät harrastamaan kaikki musiikista kiinnostuneet, sillä pääsykokeita ei pidetä. Tärkeintä opetuksessamme on hyvä meininki, soittamisesta ja laulamisesta nauttiminen! Saukonpaadenranta 4 G, Helsinki. 
Lisätietoja:  0400 433 272, asiakaspalvelu (at) musiikkikouludemo.fi

EMPANADA TROPICAL 
Adoptioperheiden jäsenille 10 prosentin alennus kolumbialaisen ravintolan herkullisista annoksista. Tämä ravintola on jo monille Kolumbia-perheille maatapaamisesta tuttu! Simonkyläntie 11 A, Vantaa.

IPANAINEN 
Lastentarvikkeita ja kantovälineitä laidasta laitaan! 5 prosentin alennus jäsenkortilla Helsingin myymälästä, Siltasaarenkatu 2. Tarjous ei koske kirpparijaksojen varausta, lahjakortteja eikä vuokrauspalveluja.

KIRPPANAT 
Kirppanat järjestää Helsingissä ja Espoossa monipuolisia liikuntaryhmiä raskaana oleville, synnyttäneille sekä 0-6-vuotiaille lapsille. Ryhmiä ohjaavat kokeneet fysioterapeutit, liikunnanohjaajat ja tanssinopettajat. Tunteja järjestetään useissa toimipisteissä Helsingissä ja Espoossa. Lisätietoa nettisivuilta sekä www.facebook.com/kirppanat Adoptioperheiden jäsenet saavat 10% alennusta jumppakorteista (ei kerta- tai kurssimaksuista), kun lähetät sähköpostia osoitteeseen info(a)kirppanat.fi.

KUI DESIGN 
Ihanaa turkulaista designia lapsille, aikuisille ja kotiin! Kui Design tarjoaa Adoptioperheet ry:lle 10% alennuksen Turun myymälän tuotteista. Läntinen Rantakatu 13 A, Turku.

LASTENPUOTI PIENI IHMINEN 
Uniikit ja värikkäät lastenvaatteet ja -tarvikkeet 10 % alennuksella Arabian puodista! Hämeentie 109-111 (Arabian kauppakeskus), Helsinki.

MEI LOK 
Suosittu kiinalainen ravintola Kouvolassa tarjoaa 20 prosentin alennuksen a la carte -pääruokien hinnoista. Tule herkuttelemaan kantonilaisittain! Keskikatu 4, Kouvola.

MELLI ECODESIGN
Melli EcoDesign on laadukas ekologinen lasten- ja naistenvaatemerkki, joka panostaa vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta sekä ompelu tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Myymälästä 20 prosentin alennus adoptioperheille jäsenkorttia näyttämällä. Ollilantie 2, 40270 Palokka.

NELLA & NUTTU 
Iloinen espoolainen lastentarvikekirppis tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 5% alennuksen kahden viikon (12 pv) pöytävuokrista. Pihatörmä 1, Länsikeskus, 2 krs.

NUKKETEATTERI SAMPO 
Lähde nauttimaan nukketeatterista ja elävästä musiikista! Vuonna 1977 perustettu helsinkiläinen Nukketeatteri Sampo tarjoaa adoptioperheille normaalihintaiset 11 euron liput 8 euron hintaan. Liput on varattava ennakkoon ja jäsenkortista mainittava varauksen yhteydessä. Erottajankatu 7 B, Helsinki.

OZBABY 
Monenlaisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyvä turkulaiskauppa tarjoaa adoptioperheille 12 prosenttia alennusta normaalihintaisista tuotteista. Nettikaupasta alen saa koodilla “ADOPTIOPERHE”. Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku.

PSYKOLOGIPALVELUT MINDLINK (Leea Mattila)
Laillistettu psykologi, Theraplay-vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila tarjoaa adoptioperheille 15% alennusta vastaanottokerroista (vastaanotot Helsingissä, Vantaalla ja Järvenpäässä). Mattilan erikoistumisalueita ovat lapsi-vanhempi-suhde, kannustava vuorovaikutus sekä vanhemmuuden tukeminen.

TERAPIAPALVELUT RISTEYS 
Kelan hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Seija Salo tarjoaa adoptioperheille tukea vanhemmuuteen sekä lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen. Salo tarjoaa konsultaatiota ja vanhempainohjausta vanhemmille sekä psykoterapiaa yli 16-vuotiaille. Adoptioperheet ry:n jäsenille 20 prosenttia alennusta kaikista palveluista. Tupalantie 7a, Järvenpää.

TMI PSYKOTERAPIA NÄKÖKULMA
Psykologi, psykoterapeutti (perheterapia) ja Theraplay-terapeutti Johanna Blåfield tarjoaa mm. myönteistä vuorovaikutusta vahvistavaa Theraplay-terapiaa vastaanotollaan Helsingissä. Vanhempien keskusteluaika kiintymyssuhteen merkityksestä ja ilmenemisestä vuorovaikutustilanteissa edullisempaan hintaan 80 e/tunti, Theraplay-menetelmään perustuva lyhyt tukijakso vanhemmille ja lapselle 6 käyntiä yht. 500 e/perhe, Theraplay-terapiaprosessi vanhemmille ja lapselle 10 käyntiä yht. 900 e/perhe. Ota yhteyttä!

PSYKOTERAPIAKESKUS VIA
Psykoterapiakeskus Via on terapia-, koulutus ja työnohjauspalveluita tarjoava keskus Porin, Rauman ja Turun keskustassa. Psykoterapiakeskus Vian asiantuntijoiden osaaminen kohdistuu niin yksilöiden, parien kuin lasten ja perheidenkin kanssa työskentelyyn. Psykoterapiakeskus Via tarjoaa adoptioperheille 10 prosentin alennuksen psykoterapiapalveluista.

SUPERPARK TURKU
Turun Superparkiin sisäänpääsy Adoptioperheet ry:n jäsenkortilla 15 euron hintaan syyskuussa 2017! Kongressikuja 1, Turku.

TANSSITEATTERI RAATIKKO 
Vantaalla toimiva, lastentuotantoihin erikoistunut tanssiteatteri tarjoaa 2 euron lippualennuksen teatterin oman näyttämön esityksistä. Yhdellä jäsenkortilla voi ostaa korkeintaan 5 lippua. Viertolankuja 4 B, Vantaa.

TINGELING
Helsingin keskustassa sijaitseva tunnelmallinen lelukauppa tarjoaa 10 prosentin alennuksen myymälän tuotteista. Yrjönkatu 34, Helsinki.

TSING TAO
Turussa ja Kaarinassa toimiva kiinalainen ravintola tarjoaa 15 prosentin alennuksen aterioista. Eerikinkatu 22A, Turku tai Kiesikatu 8–10, Kaarina.

VALOKUVAAJA SOFIA VIRTANEN
Lahjakas valokuvaaja, jolla on paljon kokemusta esimerkiksi perhekuvauksista! Sofia tarjoaa kuvaukset 15% alennuksella adoptioperheille. Kuvaukset Etelä-Suomessa, ulko- ja sisämiljöössä.